Monitoarele din Seria SA 9 oferă rezoluție Full HD de 1.920×1.080 și sunt disponibile în varianta de 27 de inci. SA 9 pot reda conținut 3D incredibil de realist, precum jocuri video 3D, filme 3D şi conţinut creat de utilizator, cum ar fi fotografii sau filme 3D. În acelați timp, dispozitivul oferă si posibilitatea de a converti în timp real conținutul 2D în 3D de pe PC, pentru Blu-ray, console de jocuri şi set-up boxes. Timpul de răspuns este de 2 milisecunde.

Monitoarele dispun de texturi mai curate, fără interferenţe, pentru o viteză mai bună a jocurilor în modul 120Hz. Noul input digital Real 120Hz de DisplayPort permite utilizatorilor să se bucure de jocuri video 3D mult mai realiste. SA 9 include o pereche de ochelari 3D active shutter, capabili să redea imagini full HD, precum și un emițător pentru sincronizarea ochelarilor.

Samsung SA 9 reduce consumul de energie cu până la 40% mai mult comparativ cu display-urile tradiţionale, datorită tehnologiei LED-backlit.

Acces la rețelele sociale și sunet încorporat
Monitorul din seria TA9 dispune de un ecran 3D LED de 27 de inci, ce oferă aceeași rezoluție Full HD de 1.920×1.080 disponibilă pe modelul SA 9. Luminozitatea şi claritatea culorilor sunt receptate la aceeaşi intensitate din aproape orice poziţie grație unghiului amplu de vizualizare (170°/160°), pentru o redare hiper realistă a oricărui tip de conținut 3D.

Monitoarele din seria TA 9 încorporează un tuner DVB-T/T2/C, ce permite transmiterea de semnale de difuzare TV. Modelul include şi alte opţiuni de conectivitate, printre care HDMI, USB şi port cablu.

Sistemul are acces la funcțiile Samsung Smart TV prin intermediul conexiunii la Internet. Astfel, utilizatorii pot naviga pe Youtube, Netflix şi pe reţele sociale cum ar fi Facebook şi Twitter sau să descarce o varietate de aplicaţii prin intermediul unui widget. În plus, monitorul poate fi sincronizat la alte dispozitive digitale prin intermediul funcțiilor All Share şi ConnectShare.

Oferind un pachet complet de soluții 3D, monitoarele TA 9 sunt prevăzute cu emiţător încorporat compatibil cu ochelarii 3D active-shutter incluşi care redau calitatea full HD a imaginii. În plus, seria este echipată cu difuzoare de 7 waţi care suportă Dolby Digital, SRS TheaterSound HD, DTS 2.0 şi sunet 3D. Sistemul a primit o punctaj de 4.2 conform standardului EnergyStar privind eficienţa consumului de energie. Monitoarele sunt disponibile în România începând de luna aceasta.