Smart TV-ul LED D8000, câștigător al premiului Innovations Design and Engineering Award la CES 2011 și unul dintre modelele care au cunoscut cel mai mare success, a primit o nouă versiune, numită 60D8000. Noul model are o diagonală de de 60 de inch și beneficiază de rama ultra subţire One Design (de doar 5 mm). Dinamica vizuală este astfel amplificată, în special la vizionarea de conținut 3D. Deosebit de subțire, cu un design minimalist, modelul este echipat cu elegantul suport Quad, caracteristic Smart TV-urilor Samsung.

Modelul LED 60D8000 dispune de o soluție Personal Video Recording încorporată, ce permite utilizatorilor să pună pauză pe conținut transmis live, să înregistreze emisiunile preferate pe un hard disk sau o memorie externă. În plus, dispozitivul oferă acces la funcțiile Samsung Smart Hub, ce permite descărcarea diferitelor aplicații din Samsung Apps.

Televizorului LED 60D8000 i se alătură modelul de 64D8000, cu cea mai mare diagonală disponibilă pe piață: 64 de inch. Acest televizor cu plasmă are un design metalic, cu un aspect contemporan, potrivit oricărei încăperi moderne și dispune de întreaga gamă de funcții Smart TV.
 
Televizoarele beneficiază de tehnologia 3D activă Samsung, pentru imagini tridimensionale clare și luminoase, la o rezoluție Full HD. Greutatea scăzută și design-ul ergonomic al ochelarilor Samsung, precum și durata de viață impresionantă a bateriei, asigură o experiență de vizionare comodă și cu adevărat plină de divertisment. În același timp, dispozitivele pot realiza conversia filmelor sau programelor TV 2D în 3D, la o simplă atingere.

Televizoarele Smart TV vă aduc mai mult decât experienţa vizionării. Astfel, funcţia Social TV vă permite să scrieţi pe blog şi să discutaţi despre emisiunile care vă plac în timp ce vă uitaţi la televizor, prin intermediul site-urilor şi a serviciilor precum Facebook, Twitter şi Google Talk. Totodată, funcţia Search All permite căutarea de conținut din toate sursele disponibile (aplicaţii, web sau dispozitivele conectate la acesta), fie că este un dispozitiv extern de memorie sau de un alt dispozitiv conectat prin funcţia AllShare.

Un alt beneficiu al acestor televizoare inteligente este funcția de Second TV, ce oferă posibilitatea de a afișa conținutul redat pe ecranul televizorului și pe alte dispozitive compatibile, precum telecomanda Samsung cu ecran tactil, Samsung Galaxy S2 sau tabletele Samsung Galaxy Tab. Prin intermediul acestei funcții, conținutul este redat în timp real pe ecranul celui de-al doilea dispozitiv, televizorul putând rula, în mod independent, conținut diferit, de exemplu cel de pe un player Blu-ray. Astfel, cel mic poate urmări din dormitor, pe ecranul tabletei, desenul animat preferat, în timp ce dumneavoastră vă puteți bucura de cel mai nou film de acțiune, cu un player Blu-ray, pe Smart TV-ul din camera de zi.

În acelați timp, pentru un plus de confort, prin intermediul aplicației Samsung Remote, puteți transforma tableta sau smartphone-ul Samsung într-o veritabilă telecomandă pentru Smart TV; aplicația poate fi descărcată de pe Samsung Apps sau de pe Android Market.

Samsung LED 60D8000 este disponibil pentru un preț de aproximativ 16.499 lei, iar plasma Samsung 64D8000, pentru un preț de aproximativ 13.999 lei. Ambele modele pot fi achiziționate din rețelele Domo, Altex și Flanco.