Unul dintre cei mai puternici importatori de automobile de la noi, Porsche România, a deschis în această săptămână primul concept-store Volkswagen din țară. Mai mult chiar, acesta este primul astfel de magazin al unei mărci auto prezentă pe piață.

„Volkswagen concept store este răspunsul nostru la schimbările ireversibile din industria auto, dar și de mentalitate a clienților. Am ales să aducem experiența Volkswagen mai aproape de iubitorii mărcii într-un format nou, care completează locațiile tradiționale și deschide drumul spre o audiență extinsă”,

declară Bogdan Florea, brand manager Volkswagen.

La nivel internațional Volkswagen a lansat recent două magazine de acest tip într-un mall din Birmingham și într-un centru de shopping din Varșovia.

„Suntem onorați să fim primul mall din România care are în incintă un Concept Store Volkswagen. Această deschidere confirmă intenția Anchor Group de a oferi clienților noștri cel mai bun mix de branduri, precum și faptul că o astfel de inovație reprezintă o prioritate pentru noi”, a declarat  Affan Yildirim, general manager și membru al consiliului de administrație al Anchor Group.

Spațiul de 115 metri pătrați al magazinului a fost amenajat în așa fel încât să simplifice la maximum procesul de cumpărare al unei masini. Echipa de designeri a reușit să creeze o amenajare unică în care clienții pot intra în universul mărcii. Ei vor putea să se documenteze, să testeze, să primească oferte inițiale și chiar să comande noi modele de mașini, piese de schimb, accesorii sau echipamente promoționale oficiale.Primul produs expus în noul concept store este noul Volkswagen Touareg, vehicul al cărui preț de bază este de 49.121 de euro.