Versiunea Chrome 13 a fost lansată de Google în stilul caracteristic, fără să facă  mare tam-tam, aşa cum obişnuieşte Mozilla. Versiunea 13 a Google Chrome vine cu o funcţie pe care utilizatorii nu o observă decât după ce efectuează prima căutare pe Google.
Atunci când se efectuează o căutare pe Google cu Chrome 13 şi se dă click pe primul rezultat, pagina este afişată instant deoarece aceasta a fost încarcată în prealabil, în background. Astfel, căutarea este mult mai rapidă. O altă funcţie  este Print Preview, disponibilă numai pentru utilizatorii sistemului de operare Windows. Print Preview permite vizualizarea paginilor înainte de a trimite pagina spre imprimantă pentru a fi tipărită.
De asemenea, Chrome 13 aduce 5.200 de îmbunătăţiri şi rezolvă câteva probleme importante de securitate, pentru care Google a plătit 17.000 de dolari cercetătorilor care au raportat aceste vulnerabilităţi.

Mai multe informaţii în clipul de mai jos

<iframe width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/_Jn93FDx9oI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

SURSA: businessinsider.com