Ochelarii de "realitate augmentată",  creaţi de Google, permit posesorului să  facă poze, să pornească sesiuni de videochat, să afişeze ghiduri GPS sau să alerteze utilizatorul atunci când este aproape de un cunoscut.

Cei de la "New York Times" au scris că prima pereche de ochelari va fi disponibilă spre vânzare, la sfârşitul acestui an, la un preţ cuprins între 250 şi 600 de dolari, însă experţii consideră că tehnologia prezentată în clip nu va fi gata până atunci.

Ochelarii de "realitate augmentată" sunt dezvoltaţi de aceeaşi divizie a Google responsabilă de maşinile care se conduc singure şi se află încă în faza de testare.
Cei de la "BBC" scriu că Google obişnuieşte să prezinte proiecte futuristice, care se află la ani distanţă de momentul când vor fi disponibile publicului.  Cel mai bun exemplu este maşina Google care se conduce  singură, anunţată în 2010 şi care încă nu a fost pusă în vânzare.  

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/9c6W4CCU9M4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>