Showroom-ul are o suprafața de circa 200 mp și este situat pe Calea Griviței 206 bis. Investiția s-a ridicat la 400.000 de euro.
În incinta showroom-ului vor fi comercializale cele mai cunoscute branduri ale grupului olandez în România, printre care vopseaua lavabilă Dulux, lacurile Sadolin pentru tratarea lemnului si vopseaua pentru metal Hammerite. 
Produsele Akzo Nobel sunt importate din Marea Britanie, Polonia si Ungaria.
Deschiderea showroom-ului de pe Calea Griviței face parte dintr-un proiect de dezvoltare mai amplu al companiei Akzo Nobel pe plan local. În următorii ani Akzo Nobel Coatings România intenționează să deschidă și alte spații de desfacere proprii, în funcție de cerințele pieței.
”Ne-am propus să deschidem anul acesta cel putin încă 2 showroom-uri în orașe importante din țară, iar până la sfârșitul anului 2012 sperăm să fim prezenți pe piața din România cu minim 10 showroom-uri”, a declarat Marius Pintea, market manager Akzo Nobel Coatings România.

Akzo Nobel operează în peste 80 de țări și are peste 50.000 de angajați. Cele mai cunoscute branduri cu care grupul olandez este prezent în România sunt Dulux (vopsea lavabilă), Sadolin (lacuri pentru tratarea lemnului) și Hammerite (vopsea pentru metal).