Noul cinematograf va avea 12 ecrane, o suprafaţă de 2.700 mp şi o capacitate de aproximativ 1.000 de locuri. În ceea ce priveşte dotările tehnice, noul cinematograf de la Veranda Mall va beneficia de un sistem Dolby Atmos, proiectoare cu lasere şi proiectoare 4k. Spaţiul dintre rânduri va fi mai mare comparativ cu standardul oferit în majoritatea cinematografelor, promite operatorul slovac. Totodată, cinematograful va avea două săli VIP şi un kids lounge – spaţiu special dedicat copiilor, în care aceştia se vor putea juca înainte de a intra la film.

“Prioritatea noastră rămâne să ne extindem şi suntem bucuroşi să anunţăm că suntem partenerii celui mai mare lanţ de cinematografe din Slovacia la deschiderea primului său cinematograf din România”, a declarat Valentin Dobrescu, directorul Veranda Mall.

Veranda Mall, inagurat în octombrie 2016, se află într-un amplu proces de reconfigurare şi de extindere a etajului al doilea, urmând ca în perioada următoare să se deschidă cinematograful dar şi o serie de magazine noi. Extinderea şi modificările aduse spaţiului existent vor contribui la atingerea unui grad de ocupare de 98%. Proiectul este deţinut de familia Pogonaru.