Jonathan Harchick este creatorul celui mai lung clip video de pe YouTube. Filmul lui, care cuprinde imagini nefocusate din călătoria pe care acesta a făcut-o, în Chile, în urmă cu doi ani, are 571 de ore, ceea ce înseamnă că pentru a viziona filmul o persoană ar trebui să stea 23 de zile şi 19 ore în faţa monitorului.
Harchick are 22 de ani şi este dezvoltator de aplicaţii pentru iPhone. Acesta admite că filmul său este mai mult o realizare tehnică decât artistică, însă speră ca efortul depus de el să fie recunoscut.
“YouTube permite încărcarea a maximum 20 de GB, iar realizarea acestui clip mi-a luat destul de mult timp, deoarece a trebuit să comprim fotografiile”, a declarat Harchick. Acesta este şi motivul pentru care fotografiile nu sunt clare, deoarece sunt comprimate.
Harchick a postat peste 17.000 de filmuleţe pe cel mai accesat site video din lume. “Unele au fost populare, altele nu”, a spus acesta. Cel mai lung film de pe YouTube are până în prezent aproape 80.000 de vizualizări.
“Unora le place, alţi spun ca este cel mai idiot film creat vreodată”, a spus Harchick.
Aceasta nu este prima ispravă de acest gen a tânărului, el a mai postat pe YouTube un clip în care s-a filmat în timp ce număra de la 1 la 100.000 în 76 de ore.
<iframe width="640" height="510" src="https://www.youtube.com/embed/865S1zMcWMo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
SURSA: huffingtonpost.com