Compusă din editori ale celor mai prestigioase publicaţii europene de specialitate, Asociaţia EDP reprezintă un public de peste un million de profesionişti în artă grafică din 18 ţări.
EDP a apreciat  modelul iPF8300 pentru cele 12 cartuşe de cerneală şi gama de culori îmbunătăţită, dar şi pentru posibilitatea de “utilizarea ca imprimantă comercială ce îi oferă utilizatorului un set complet funcţionalităţi”.
“Suntem încântaţi că produsul imagePROGRAF iPF8300, care a crescut ca popularitate în pieţele de producţie, proofing şi fotografie, a câştigat acest premiu,” a spus Yuichi Miyano, Director Large Format Solutions, Canon Europe.
Creată pentru a oferi cea mai bună calitate a imprimarilor  din piaţa de format mare, imagePROGRAF iPF8300 dispune de sistemul Canon LUCIA EX şi tehnologii inovative de imprimare pentru a reda imagini cu fidelitate ridicată şi o gamă de culori extinsă pentru a întruni cerinţele profesioniştilor.
Canon Europe este subsidiara regională pentru Canon Inc., reprezentată în 120 ţări şi având peste 11.000 de angajaţi de-a lungul Europei, Orientului Mijlociu şi Africii (EMEA).