Pe locul al treilea se află Larry Ellison, șeful Oracle, cu o avere de 33 de miliarde de dolari, urmat de Charles Koch, care are o avere de 25 de miliarde de dolari. Acesta împarte cea de-a patra poziție cu David Koch, iar pe locul al șaselea se află Chrisy Walton, de la Wal-Mart, cu o avere de 24,5 miliarde de dolari.

Cu o avere în creștere cu 8 miliarde de dolari, pe cea de-a șaptea poziție se află investitorul de origine maghiară George Soros, a cărui avere a fost estimată de Forbes la 22 de miliarde de dolari.

Sheldon Adelson ocupă poziția a opta cu o avere de 21,5 miliarde de dolari, urmat de Jim Walton și Alice Walton.

Cel mai mare pierzător: Buffett

Printre cei mai bogați 400 de miliardari americani, doar 6 au pierdut mai mult de un miliard de dolari. Cel mai mult dintre aceștia a pierdut Warren Buffett. Pierderea de 6 miliarde de dolari a fost suferită în urma deprecierii acțiunilor Berkshire Hathaway din ultimul an.

Averea cumulată a celor mai bogați 400 de miliardari americani a crescut cu 12% față de ediția precedentă a topului Forbes.

Soros, unul dintre cei mai mari câștigători

George Soros și Mark Zcuckerberg sunt cei doi mari câștigători ai acestui an în America. Primului i-a crescut averea cu 8 miliarde de dolari, în timp ce fondatorului Facebook i-a crescut cu 11 miliarde.