Pentru a crea o companie multinaţională cu afaceri de sute de milioane de dolari ai nevoie de creativitate, muncă multă şi spirit competiţional, consideră cei de la Business Insider.
Aceştia au realizat un clasament al celor mai buni manageri de companii din Statele Unite, iar pe primul loc se clasează Steve Jobs, co-fondatorul şi CEO-ul companiei Apple. Acesta a primit de la Business Insider două note de zece la capitolele creşterea companei şi moştenirea corporate şi nota şapte pentru reputaţia personală.

Al doilea în topul Business Insider este Jack Welch, CEO-ul General Electric, care a fost numit în anul 1999 managerul secolului de revista “Fortune”. Podiumul este încheiat de Bill Gates, co-fondator Microsoft, care a renunţat la rolul lui în companie pentru a se dedica fundaţiei Bill & Melinda Gates.

În clasamentul celor mai buni manageri din ultimii 20 de ani mai apar: Jeff Bezos, CEO Amazon, Jamie Dimon, CEO JP Morgan, John Chambers, CEO Cisco, Steve Schwarzman, CEO Blackstone Group, Mark Zuckerberg, CEOFacebook, Larry Ellison, CEO Oracle, Howard Schultz, CEO Starbucks etc.

Topul complet aici