Având o capacitate de încărcare de 6kg per spălare şi o deschidere amplă a uşii de 195 mm, maşina de spălat asigură rezultate excepţionale de spălare şi pentru cele mai delicate rufe în doar 40 cm.

Maşina de spălat silenţioasă a devenit o necesitate într-o familie cu copii sau chiar într-o locuinţă situată la bloc. Tehnologia ZEN este o caracteristică exclusivă a maşinilor de spălat Whirlpool cu încărcare superioară, asigurând silenţiozitate maximă pe parcursul întregului ciclu de spălare. Maşinile de spălat ZEN înglobează şi tehnologia Al 6-lea Simţ, care recunoaşte mărimea fiecărei încărcături, ajustând automat detergentul şi balsamul şi garantând cantitatea corectă de apă.

Datorită dimensiunilor sale reduse, are o lăţime de numai 40 cm, maşina de spălat ZEN ocupă mai puţin spaţiu pe orizontală. În plus, designul atrăgător exprimat prin liniile rotunjite o încadrează perfect în orice încăpere, fie că vorbim de baie, bucătărie sau hol.

Modelele din gama Top Loader Green Generation  sunt dotate cu un sertar de detergent tratat Microban. Ele includ şi afişaj electronic, sistem de distribuire uniformă a încărcăturii, sistem „Eco Ball” pentru eficientizarea consumului de detergent, programare întârziată de până la 24 de ore şi 14 programe de spălare, dintre care 4 speciale: SuperECO, Clean+, Articole Negre, Jeans.

Maşina de spălat ZEN utilizează cu aproximativ 20% mai puţină energie în comparaţie cu maşinile standard clasa A. Maşina cu încărcare superioară este disponibilă în magazinele partenerilor Whirlpool, la preţul recomandat de 2.400 lei, tva inclus.