Evenimentul aniversar va avea loc la showroom-ul eMAG din Crângaşi de unde va fi difuzată pe http://reteaua.emag.ro extragerea marelui premiu al campaniei Reţeaua, urmată de concertul trupei Jukebox.
Campania Reţeaua, desfăşurată timp de 12 săptămâni, a avut obiectivul de a creşte încrederea şi nivelul de informare ale participanţilor în activităţile online în general şi în comerţul online în special, atrăgând peste 900.000 de utilizatori.  
La 9 ani de eMAG, ne bucurăm că am reuşit să atragem în campania noastră atât de mulţi români interesaţi de mediul online. Ne aşteptăm ca aproximativ 100.000 de privitori să urmărească evenimentul aniversar din această seară,” a declarat Radu Apostolescu, director de marketing eMAG.    
eMAG şi  Hostway estimează pentru pentru această transmisiune un număr record de spectatori online cu un vârf de 30.000 privitori simultan.
Transmisiunea online a evenimentului va folosi serviciul de streaming adaptiv şi reţeaua de distribuţie de conţinut ale Hostway. Tehnologia dezvoltată de Hostway a fost optimizată pentru scalabilitate şi  poate susţine transmisiuni cu trafic foarte mare – de aceea permite, în premieră, difuzarea unui eveniment online de asemenea anvergură.
 
Hostway Corporation este una dintre cele mai mari companii de hosting la nivel global, cu prezenţă în 13 ţări, 15 datacentere, 17 centre operaţionale şi peste  700 angajaţi. Filiala din România a fost lansată în martie 2006 şi a devenit în scurt timp unul din cei mai importanţi jucători din piaţa locală de hosting.