”Azi 17 August, Christian Tour face 22 de ani…
220 de iubitori de povesti sunt in Tabăra Sfinx la Obârșia Lotrului de 3 zile, sărbătorind aceasta aventura născuta in 1997… suntem ieșiți din Matrix.
“ Dacă razuiesti puțin suprafața unei sali de consiliu obișnuite, suntem toți niște oameni ai peșterilor cu serviete, avizi după un intelept care sa ne spună povesti. “
La mulți ani Christian Tour.
La mulți ani Christian Adventure”, a scris Cristian Pandel pe Facebook.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare, munte, iarbă, cer, în aer liber şi natură

Totul a început în anul 1997, într-un subsol de bloc, pe Kogalniceanu, când Cristian Pandel, omul care acum deține una dintre cele mai importante agenții de turism din țară, a decis să renunțe la facultatea de Drept.

Astăzi, Christian Tour este cea mai mare agenție de turism din România.

Este posibil ca imaginea să conţină: Cristian Pandel, în aer liber, natură şi apă

A dat lovitura în primele luni ale anului 2019. Agenția a înregistrat o cifră de afaceri de 90 milioane de euro, în primele şase luni, în creştere cu 57% faţă de aceeași perioadă din 2018.

Destinațiile externe sunt în continuare cele mai căutate. Pe primul loc se află Grecia. 48.000 de turişti au ales Republica Elenă, urmată de Antalya cu 40.000.

La nivel intern, cele mai căutate destinații sunt litoralul, staţiunile balneo, cele de munte şi city-break-urile.

Ca destinații exotice, cele mai solicitate sunt Thailanda, Republica Dominicană, Bali, America de Sud, China şi India.

În 2018, compania a avut vânzări de 85 de milioane de euro. Conform cifrelor raportate de Ministerul Finanţelor, Christian Tour este pe locul doi ca profitabilitate în topul agenţiilor de turism, după firma Charter Broker, care face parte din acelaşi grup precum Christian Tour, respectiv Memento Group.