Decizia judecătorilor nu este definitivă.

"Intact Media Group a luat cunostinta de solutia Instantei de apel in dosarul nr. 42354/3/2012 avand ca obiect cererea RCS & RDS formulata impotriva Antena TV Group S.A., Antena 3 SA si Global Media Solutions SRL si anunta ca va inainta recurs in termenul legal de 15 zile", se arată în punctul de vedere trimis paginademedia.ro.

"Eventualele sume de plata, in cazul in care instanta va decide final asupra acestora, vor fi determinate si in functie de solutiile asupra altor litigii dintre cele doua companii. In aceste cazuri, Antena Group solicita RCS- RDS despagubiri estimate a depasi substantial suma de 5.000.000 lei, avand ca obiect scoaterea abuziva din grila de programe a posturilor GSP TV si Antena 2", au mai precizat reprezentanții grupului de media.

Compania RCS & RDS a dat în judecată grupul de presă Intact, după ce Antena 1 și Antena 3 au desfăşurat o campanie de denigrare la adresa companiei de cablu.

Aceste două televiziuni acuzau RCS & RDS de faptul că ar fi eliminat în mod abuziv posturile Intact din grila sa de programe.