Ce trebuie să facem ca să nu ne infectăm cu coronavirus? Medicul Vergil Musta, cel care a vindecat cei mai mulți români de COVID-19 vine cu detalii extrem de importante.

Cum ne ferim de COVID-19

Medicul Virgil Musta ne dezvăluie ce trebuie să facem pentru a nu ne infecta cu coronavirus. Mai mult, medicul spune că trebuie să fim toți considerați infectați pentru a lua cele mai drastice măsuri. Totul apare în contextul în care un studiu de ultimă oră spune că coronavirus trăiește 17 zile pe plastic.

“Toate măsurile pe care trebuie să le luăm sunt aceleași. Datorită faptului că epidemia e în fază comunitară trebuie să considerăm toate persoanele infectate chiar dacă nu au simptome. Nu știm dacă o persoană este sau nu infectată. Trebie să luăm toate măsurile. Să ne protejăm bătrânii și categoriile de persoane cu boli asociate de ficat, de plămâni, de rinichi, inimă, diabet.

Nu putem lua medicație de capul nostru. Ele se dau dor sub controlul medicilor specialiști. Așa s-a întâmplat și în schema pe care o dăm noi în schema noastră”, a spus medicul la Digi24.