Opt telefoane mobile, patru reprezentanți, o singură alegere

Nu contestăm faptul că oricare din terminalele gamei A de la Samsung lansate anul trecut are farmecul său. Dar trebuie să recunoaștem că din toate cele opt exemplare, patru ies mai mult în evidență și din diferite motive, constituie principalele alegeri pentru cei mai mulți utilizatori. Acestea sunt:

・Samsung Galaxy A10;

・Samsung Galaxy A20e;

・Samsung Galaxy A50;

・Samsung Galaxy A70.

Nu îți dorești decât un telefon ieftin și bun?

Samsung Galaxy A10 este o soluție!

Nimeni nu cere prea mult de la un telefon din gama de preț a unui dispozitiv ca Samsung Galaxy A10, dar chiar de la prima utilizare, acesta îți depășește toate așteptările. Cu toate că este un telefon cu un tarif pentru care nu trebuie să te gândești de două ori înainte să-l cumperi, Samsung Galaxy A10 are 32 GB de memorie, o cameră principală de 13 MP, destul de performantă și gândește cu un procesor de tip Exynos care îl face capabil de multe.

În plus, pentru un telefon ieftin, nu are un design de lepădat datorită display-ului său Infinity-V, iar rezoluția sa este la fel ca și cea a fraților săi mai mari, Samsung Galaxy A20 și A20e. De asemenea, dacă mai ai de adăugat ceva la capitolul design, ești liber să o faci cu un set de huse Samsung Galaxy A10 de la Itelmobile.

Vrei tehnologie de top la degetul mic?

Atunci Samsung Galaxy A20e este pentru tine!

Nu toată lumea își dorește cel mai voluminos telefon mobil de pe piață! Unii chiar îl caută pe cel mai mic și de aceea și există exemplare ca Samsung Galaxy A20e, o idee mai costisitor decât mezinul familiei A de la Samsung, dar mai mic și mai ușor.

Samsung Galaxy A20e este un telefon perfect pentru cei care își doresc un dispozitiv suficient de performant pentru a le satisface toate nevoile legate de comunicare de peste zi, dar cărora nu le place să se care după ei cu un ditamai monstrul și preferă un corp mai delicat, cu o diagonală de doar 5.8 inchi. Ca design, Samsung Galaxy A20e este un telefon draguț din toate punctele de vedere și în funcție de dorințele utilizatorului poate arăta chiar și mai bine cu un set de huse Samsung Galaxy A20e.

Cauți trei camere cu bani puțini?

Investește într-un Samsung Galaxy A50!

Dacă ești la curent cu tehnologia și nu îți scapă nimic mai ales atunci când vine vorba de telefoane mobile, atunci cu siguranță ai observat trendul anului trecut în rândul producătorilor de a-și dota dispozitivele cu cât mai multe camere.

Analizând piața mobilelor de la cel mai ieftin model la cel mai scump, dintre dispozitivele Samsung, se remarcă Galaxy A50, un telefon cu trei camere cu performanțe foto mai mult decât remarcabile pentru un terminal din gama sa de preț. În plus, nici ca design nu arată deloc rău și dacă vrei să-i dai o notă de unicitate, o poți face cu un set de huse Samsung Galaxy A50.

Vrei să faci cunoștință cu procesorul Qualcomm Snapdragon?

Samsung Galaxy A70 are unul!

Unii spun că niciun procesor nu se compară cu dragonul corean: Qualcomm Snapdragon. Iar noi nu putem decât să-i aprobăm și dacă sunt interesați de o asemenea tehnologie să le recomandăm un Samsung Galaxy A70.

Din gama A de la Samsung majoritatea consideră acest telefon cel mai bun exemplar dotat cu un procesor Snapdragon deoarece are și mai multe camere și o baterie mult mai mare decât Samsung Galaxy A80 care este mai scump. De asemenea, ca oricărui alt dispozitiv de la Samsung, i se poate da o imagine desăvârșită cu un set de huse Samsung Galaxy A70 de la Itelmobile, special create pentru el.