În ce serial va juca Macaulay Culkin

Potrivit publicației The Independent, actorul principal din ”Singur Acasă”, Macaulay Culkin se va alătura actorilor care vor juca în celebrul serial American Horror Story, serial care a ajuns la sezonul 10.

Momentan nu se știe pe cine va interpreta Macaulay, dar acesta îi avea avea ca și colegi de platou pe Sarah Paulson și Evan Peters. Aceștia au mai jucat în sezoanele anterioare.

Macaulay a declarat recent că dorește să se întoarcă din nou în lumina reflectoarelor și chiar a mers la auzițiile filmului lui Quentin Tarantino, ”A fost odată ca niciodată”. Fostul actor din ”Singur acasă” a declarat anterior participării lui la audiții că acestea nu au mers conform planului și că el nu și-ar fi acordat rolul.

Culkin a avut probleme grave cu drogurile în trecut

Acesta a recunoscut că în trecut a avut probleme din cauza drogurilor, dar că s-a lăsat de ele și că planifică să nu se mai atingă vreodată de droguri.

Chiar dacă drogurile i-au făcut rău, acesta consideră că fără ele nu ar fi fost persoana care este acum. Unul dintre motivele pentru care acesta s-a lăsat de droguri este relația pe care o are cu Brenda Song. Potrivit site-ului hollywoodlife.com, cei doi s-ar pregăti să devină părinți.