Simona Halep se reface după turneul de Mare Şlem de la Australian Open. Românca a fost eliminată în sferturi de Serena Williams şi a preferat să revină în România. Şi-a anulat prezenţa la turneul de la Doha.

Cum a fost surprinsă Simona Halep?

Cea mai bună jucătoare de tenis din România a suferit o înfrângere grea în fața Serenei Williams, la Australian Open. Însă, sportiva noastră a găsit modul perfect prin care să treacă peste momentul neplăcut din carieră.

Serena Williams a învins-o, cu scorul de 3-6, 3-6, pe Simona Halep, în sferturile Australian Open. În prezent, Simona Halep a coborât pe locul 3 în clasamentul WTA.

Halep, alături de Toni Iuruc la restaurant

Cei de la cancan.ro au surprins-o, zilele trecute, pe Simona Halep într-un restaurant de lux, din Capitală. Sportiva, în vârstă de 29 de ani, era însoțită de viitorul ei soț, Toni Iuruc, dar și de câțiva prieteni.

Simona Halep a purtat o ținută elegantă, pe tocuri. Aceasta a părăsit restaurantul, în jurul orei 22:00, la scurt timp după ce-i trecuse pragul.

Cea mai bună jucătoare de tenis din România s-a îndreptat către bolidul de lux al iubitului ei și s-a urcat pe bancheta din spate. Pe scaunul șoferului s-a așezat Toni Iuruc, în timp ce pe locul din dreapta a stat unul dintre amicii lor.

Antrenorul Simonei Halep dă vina pe ghinion pentru înfrângerea dureroasă cu Serena Williams. Cu toate că Serena Williams (SUA) a învins-o clar pe Simona Halep (România), scor 6-3, 6-3 în sferturile Australian Open, antrenorul Simonei Halep e de părere că scorul nu reflectă realitatea din teren.

„Serviciul a fost o armă pentru Simona în acest turneu, dar cu Serena a fost altceva. Americanca a acoperit foarte bine terenul, a fost extrem de agresivă pe retur, astfel că Simona nu a mai găsit claritate și a servit prea mult pe forehandul ei. Serena se aștepta și a pus-o sub presiune imediat după retur. Apoi, au mai fost și alte momente cheie. În primul set, au fost mingi foarte aproape, care pentru Serena au intrat, pentru Simona, nu!

Statistica a arătat la final o diferență de doar 6 puncte, deci oricare din acele mingi au avut o greutate foarte mare. În setul al doilea, Simona a avut de două ori break în față. Dacă ar fi consolidat, soarta setului doi ar fi decurs către Simona. Până la urmă, jocul mai exact al Serenei a făcut diferența”, a spus Artemon Apostu Efremov, mâna dreaptă a antrenorului principal Darren Cahill, într-o intervenție la Digi Sport.

 

Sursa foto cancan.ro