În momentele dificile, este important să te poți baza pe cineva care să te ajute cât mai rapid și eficient să treci cu bine peste un incident neplăcut în casă. Și chiar dacă una dintre soluțiile la îndemână este chiar domnul Sandu Scotch, cu toții știm că el oferă soluții doar pe termen scurt, care nu fac decât să amâne puțin problema, în niciun caz să o rezolve. 

Și dacă tot am menționat numele lui Sandu, e timpul să faci cunoștință cu Scotch, Sandu Scotch. Deși pare un personaj scos dintr-o parodie, cu toții am trecut prin perioada în care ne ocupam de orice problemă cu mâinile noastre sau cel puțin cunoaștem câte un astfel de personaj în viața reală. Țeavă spartă? Un pic de scotch și se rezolvă. Probleme la duș? O rolă de scotch și nu te mai doare capul. Dacă te-ai confruntat cu acest gen de situații, vezi toate aventurile lui Sandu Scotch: 

Dacă tot am trecut prin problemele de care te poți lovi la tine acasă, e timpul și pentru soluții fără scotch. O asigurare facultativă de locuință îți ia stresul de pe umeri și îl transferă către specialiști. 

Ce trebuie să știi despre asigurarea facultativă a locuinței?

O poliță de asigurare facultativă pentru casa ta este o modalitate la îndemână de a-ți proteja casa și bunurile familiei tale. Legislația actuală obligă proprietarii de locuințe să încheie o asigurare de locuință ce oferă protecție de bază, pentru dezastrele naturale. Dar dacă vrei să stai liniștit, indiferent de ce ar putea păți casa ta, asigură-ți complet locuința, printr-o asigurare facultativă de la OMNIASIG.

OMNIASIG îți oferă reparații de urgență, la tine acasă, exact atunci când ai nevoie de ele, făcute de specialiști. În polița de asigurare facultativă a locuinței ai inclus serviciul de asistență tehnică la domiciliu. Asistența se face prin personal tehnic specializat, care sosește rapid la tine  acasă pentru efectuarea reparațiilor de urgență. Tot ce trebuie să faci este să suni la 021.9669. 

Uite pentru ce tipuri de incidente îți acordă OMNIASIG asistență tehnică la domiciliu, în baza unei polițe de asigurare facultativă:  

 • Avarii la instalațiile de apă și canalizare;
 • Avarii la instalația electrică;
 • Avarii la instalația de gaze;
 • Avarii la instalația de încălzire;
 • Avarierea acoperișului locuinței din cauza furtunilor sau căderii crengilor, copacilor, grindinei, ploii torențiale;
 • Avarierea ușilor exterioare (inclusiv blocarea) și a geamurilor exterioare;
 • Deteriorarea, furtul, pierderea sau uitarea cheilor de acces în interiorul locuinței.

Iar atunci când treci prin aceste momentele dificile, este important să te poți baza pe cineva care te ajută cât mai rapid și eficient să treci cu bine peste incidentul neplăcut din casă. De asemenea, o asigurare facultativă de locuință îți oferă mai multe avantaje: 

 • Beneficiezi de acoperire complexă pentru casa și bunurile tale;
 • Poți să plătești asigurarea și în rate (maxim 6 rate);
 • Ai inclus serviciul de asistență tehnică la domiciliu, prin personal specializat, pentru micile incidente care apar mereu în orice casă;
 • Include răspunderea civilă față de terți (acoperirea riscului în situațiile când, din vina ta, le provoci prejudicii vecinilor);
 • Sunt acoperite cheltuielile pentru închirierea unui spațiu de locuit sau pentru cazare în regim hotelier, în cazul în care casa ta nu este locuibilă temporar. 

Dacă simți că ești gata să renunți la Sandu Scotch și să apelezi sa profesioniști, te așteptăm pe https://www.omniasig.ro/ro/persoane-fizice/asigurari/locuinta/garant-amplus