Stilou

Dacă știi că șeful tău are o poziție înaltă, lucru vizibil pentru toți care-l întâlnesc, este mereu la patru ace, aranjat și organizat, îi poți face cadou un stilou. Un accesoriu elegant, care-i va confirma statutul și îi va fi util. Este un cadou profesional și-i vei demonstra șefului tău că ești atent la detalii.

O sticlă de vin specială – vin de colecție

Știi că șeful tău apreciază vinurile, dar nu vrei să îi iei un cadou banal? Vinurile vechi, de colecție, sunt vinuri speciale, de calitate care îl vor încânta cu siguranță. Cu un astfel de cadou îi arăți că ești atent, că ai înțeles ce-i place și că știi ce înseamnă calitatea când vine vorba de vin. Poți încerca Tămâioasa Românească din 1996 de la Comoara Pivniței, Vincon, îl va îndulci cu siguranță.

Vinars

Știi că șeful tău nu e pasionat de vin, dar preferă tăriile? Îi poți oferi o sticlă de vinars X.O. (extra old) peste care s-au scurs cel puțin 7 ani. Este un cadou inedit de care se va bucura într-un moment special și cu care îl vei impresiona. Poți încerca vinarsurile Jad – X.O. 28 de ani, Miorița – X.O. 25 de ani sau Miorița – X.O. 30 de ani de la Vincon.

Trabucuri

Trabucurile sunt un cadou ideal pentru cei pasionați și merg perfect alături de un pahar de whisky sau vinars. Un set de trabucuri de calitate va fi foarte bine primit de către managerul tău și se va bucura cu siguranță de ele în vacanța  de Crăciun. E posibil să-l impresionezi și să te invite și pe tine să te bucuri de unul dintre trabucuri.

Vinurile Comoara Pivniței de la Vincon le poți găsi în Mega Image, Metro, Billa, Carrefour, Selgros, Kaufland, Cora, Real, Profi sau Auchan.

Jad – X.O. 28 de ani, distins cu Marea Medalie de Aur la International Wine Contest Bucuresti 2014, Marea Medalie de Aur la Concursul National de Vinuri Vinvest în 2010, 2011 și 2013, Marea Medalie de Aur la Concursul National de Vinuri Bachus in 2013 și 2014 și Medalia de Aur la International Wine Contest Bucuresti in 2011 și 2012 se găsește în Mega Wine Gallery, Metro Băneasa, Carrefour, Selgros, Auchan și Real.

Miorița – X.O. 25 de ani distins cu Medalia de Aur la International Wine Contest Bucuresti 2015 poate fi găsit în Metro Băneasa, Carrefour, Selgros, Kaufland sau Real

Miorița – X.O. 30 de ani, distins cu Medalie de Aur la International Wine Contest Bucuresti  în 2014 și 2015 se găsește în Metro Băneasa, Selgros și Real