Nunta este acel eveniment la care, oricât de mare ar fi costul pentru a obține efecte de excepție, efortul chiar nu mai contează! Și cu siguranță detaliul cel mai important, care va atrage cele mai multe remarci admirative, vă va face să vă simțiți specilă și va rămane multă vreme în memoria invitaților este rochia de mireasă.

Rochia de mireasă obligatoriu trebuie să fie creație unică și originală. Aceste este  acel moment special în care fiecare femei își dorește să se simtă deosebită și să poarte cea mai frumoasă rochie posibilă. Pentru a fi sigure că reușiți să aveți parte de ceeea ce v-ați dorit, decizia de a apela la serviciile și la consilierea unor specialiști în artă vestimentară este una foarte inspirată. 

Dacă ești o persoană pretențioasă, stilată, rafinată, elegantă, specială și îți dorești cea mai originală rochie de mireasă, alege să porți o rochie de creație, pe comandă, unică și prețioasă, alege o creație a Atelierului de Croitorie Picasso.

La acest atelier găsești întotdeauna tot ceea ce ai nevoie pentru a avea parte de creații  de excepție, ce pot rivaliza cu cele de pe marile podiumuri de modă internaționale. Orice model, oricât de complicat, de clasic, chic, retro sau extravagant ar fi, poate fi realizat cu pricepere și îndemânare de designerii și croitorii experimentați de la  această casă de creație vestimentară. În plus materialele și accesorile de croitorie pe care le puteți găsi la magazinul propriu de țesături sunt ideale pentru a realiza cele mai frumoase rochii de mireasa de la croitoria picasso.

Puteți veni cu orice model, iar designerul atelierului se va ocupa cu maximum de profesionalism de împlinirea dorinței voastre. Pentru a realiza o rochie care să vi se potrivească perfect vă vor fi luate măsurie. In funcție de model, design și de detalii, vor fi alese cu grijă cele mai potrivite materiale și accesorii pentru croitorie. Croiala, cusăturile vor fi realizate cu finețe și vor fi impecabile. După mai multe probe și după ce vor fi făcute toate ajustările necesare, rochia de mireasă va arata perfect, așa cum v-ați dorit.

 

Rochiile de mireasă realizate la croitoria Picasso pot îmbina stiluri și materiale variate, în așa fel încât voi să vă bucurați de cele mai reușite creații. Pentru a fi cu adevărat speciale rochiile de mireasă creație unică pot fi impodobite și decorate cu cât mai multe pietre, paiete, cristale, perle, mărgele. Sofisticate, elaborate, luxuriante si fastuoase, aceste modele pot face orice femeie sa se simta o prințesa.

În acest atelier pot fi realizate și rochii de mireasă cu dantelă si broderii aplicate, care sunt modele extrem de apreciate de toate femeile. Cele mai multe mirese prefera acest stil. Dantela a fost si rămane un element foarte des folosit pentru toate rochiile de nuntă. Broderiile fine, aplicațiile brodate, combinarea mai multor stiluri de broderie sunt prezente în creațiile tuturor marilor designeri internaționali și romani. 

Dacă viitoarele mirese sunt adeptele unui stil mai sobru, tot aici poate fi confecționată și  o rochie de mireasă frumoasă, din materiale simple, prețioase și naturale, mătase, saten, cu linii delicate și suave, fluide, transparente, ușoare, vaporoase. Cusăturile manuale fine cu perle, cristale o pot înnobila și o pot face cu adevărat specială.

Indiferent de gusturile și de preferințele persoanle, la atelierul de creație Picasso veți avea întotdeauna parte de o experiență plăcută, de materiale deosebite,  de consieliere din partea celor mai buni specialiști și de rezultate care să vă depășească așteptările.

De ce să alegeți rochiile de nuntă creație unică de la atelierul de Croitorie Picasso ?

O rochie de mireasă unică și originală este alegerea perfectă pentru un eveniment atât de special. O rochie de creație este întotdeauna apreciată și are o serie de calități pe care nu le veți găsiți la o rochie de serie.În cazul unei rochii de nuntă pe comandă puteți alege singură tipul de material pe care îl preferați, culoarea, nuanța, textura și elementele cu care poate fi accesorizată. Vă puteți alege singură modelul, tipul de croială, materialele auxiliare pe care le  preferați și care vă plac.

 

Această rochie de nuntă va fi croită și cusută pentru a se potrivi calităților siluetei personale. Vor fi făcute toate ajustările necesare pentru a arăta impecabil în momentul în care o îmbrăcați. Nimic nu va fi nepotrivit, nimic nu vă va stânge sau vă va incomoda. Fiind confecționată pe comandă va fi comodă și perfectă.

Veți beneficia de  sfaturi și recomandări profesionise pentru alegerea celui mai potrivit model, a materialelor, a croielii și a cusăturilor. Datorită talentrulu designer-ului și priceperii croitorilor cu experință rezultatul final va fi unul de  de mare efect.

Pentru a  avea parte de cele mai frumoase și cele mai originale creații de rochii de miresă apelați la atelierul de creație vestimentară Picasso. Modelul, croiala, detaliile și rezultatul final vor fi impecabile și de excepție. (P)