Departamentul de project management oferă servicii de consultanţă tehnică în toate sectoarele – birouri, industrial, retail, rezidenţial şi hoteluri. La conducerea departamentului  a fost numit Gabriel Balaban, care a ocupat anterior poziţia de director al departamentului de Project and Development Services al JLL, a fost partener în cadrul Gardiner & Theobald România timp de cinci ani şi director de dezvoltare al Mivan Kier timp de trei ani.

Gabriel Balaban va gestiona serviciile de consultanţă tehnică pentru clienţii CBRE, dezvoltând soluţii personalizate şi de eficientizare a investiţiilor imobiliare.

„Noul Departament de Project Management al CBRE România vine în întâmpinarea nevoilor clienţilor noştri, oferindu-le servicii de consultanţă la cele mai înalte standarde pentru a-i ajuta să-şi optimizeze investiţiile făcute în piaţa imobiliară din România. Astfel, ne consolidăm echipa de experţi şi gama de servicii oferite pe piaţa românească şi ne aliniem la nivel global în cadrul CBRE”, a declarat Răzvan Iorgu, directorul general al companiei.  

Gabriel Balaban are o experienţă de 15 ani în domeniul imobiliar şi al construcţiilor. De-a lungul timpului a ocupat funcţii de management în cadrul unor proiecte precum Bucharest Business Park, Global City Business Park, Phoenix Logistics Center, Timken România, Iulius Mall Timişoara sau Green Lake Residential.