Cazul Caracal ia o amploare halucinantă. Unchiul Alexandrei Măceșanu vine cu dezvăluiri incredibile. Alexandru Cumpănașu susține că a fost amenințat cu moartea.

„Să vă spun ceva: am primit amenințări cu moartea. Au fost două sau trei mesaje. Am depus plângere”, a spus Alexandru Cumpănașu, conform Antena 3.

Cumpănașu nu se află la prima problemă de acest gen. Acesta a mai dezvăluit că există presiuni din partea a doi politicieni ca să renunțe la acest caz. „Dragi prieteni, dinspre toate zonele de putere ale statului sunt presat sa renunt la aparitii publice si dezvaluiri a neputintei unor institutii in a apara viata copiilor nostri!. Cel putin in judetul Olt. Ieri, 2 politicieni de la partide adverse au cerut public sa nu mi se mai permita sa vorbesc public. Am verificat cu conducerea celor doua partide importante si niciunul nu a avut (spun ei) acordul conducerii partidelor. Devine totusi dubios ca 2 reprezentanti ai celor mai mari partide din Romania au cerut asa ceva. Oare de ce? Dvs ce credeti? Considerati ca trebuie continuata aceasta lupta pt adevar si pt copii nostri care aproape m-a secatuit fizic si psihic? Si aproape mi a distrus viata familiala?”, este mesajul postat pe o rețea de socializare de Cumpănașu.