Cazul Caracal explodează. Cei care se ocupă de caz au decis să cheme mai multe personae la audieri. Trei vecini ai lui Gheorghe Dincă vin să predea telefoanele anchetatorilor deoarece exista suspiciuni că acestea ar fi fost folosite de suspect pentru a suna rudele Alexandrei Măceșanu şi Luizei Melencu.

Joi a fost finalizată percheziția informatică asupra unor medii de stocare, respectiv un laptop, aparat foto, două telefoane mobile și stick-uri de memorie. Apoi, datele obținute vor fi prelucrate analitic de către specialiștii din cadrul Biroului tehnic de coordonare a activităților de specialitate din cadrul DIICOT împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul DCCO-IGPR.

De asemenea, s-a finalizat o analiză genetică de oase lungi selectate din sacul găsit în pădure. S-a obținut un profil incomplet care are urme din ADN-ul Alexandrei. Practic se reconfirmă ADN-ul Alexandrei. Mai sunt și alte pachete ajunse la INML din descoperirea făcuta de anchetatori luni și se fac în continuare teste genetice, anunță Antena 3.