Jurnalistul Adina Anghelescu a dezvăluit în exclusivitate pentru România TV ce s-a mai găsit în butoiul lui Dincă.

“Butoiul metalic era fabricat din aliaj de fier, urme de mangan, prezenta un mare grad de uzură, era acoperit de rugină, iar pe suprafaţa acestuia s-au identificat urme de acizi graşi, textile, fire de păr canin şi materie care conţine zinc, fier, calciu, titan şi urme de ser de acizi grasi, urme de grăsime care puteau avea provenienţă animală sau umană. Din analizarea compoziţiei chimice a fragmentelor osoase, s-a stabilit că oasele găsite în butoi au ars la o temperatură cuprinsă între 600 si 1000 de grade Celsius, oasele de la lizieră până la 800 grade Celsius. Pe oasele din butoi si liziera au fost identificate elemente de polietilena, vaselina şi lemn ars ceea ce a dus la concluzia că arderea lor s-a produs în acelasi butoi. (…) Cenusa găsită în butoi şi cea găsită în liziera prezinta compozitii asemanatoare. Pe fragmentele osoase ridicate din butoi si liziera s-au identificat elemente chimice identice ceea ce face ca specialiştii să concluzioneze că arderea s-a produs în acelaşi loc, adică în butoiul expertizat din curtea lui Dincă”, a declarat jurnalistul Adina Anghelescu.

Avocatul familiei Măceșanu a confirmat că expertiza este corectă însă este de părere că procedura judiciară a fost viciată, iar acest fapt ar putea duce la eliberarea lui Gheorghe Dincă.

Starea psihică a lui Gheorghe Dincă s-a deteriorat, potrivit psihologului său

Dincă a ajuns la spital după ce psihologul care îl consiliază i-a recomandat să se interneze, anunță Antena 3. Se pare că starea psihică a lui Dincă s-a deteriorat pe perioada detenției.

Aceeași sursă anunță și că Dincă va fi suspus unor testări care au scopul de a spune dacă a avut sau nu discernământ la momentul comiterii celor două crime pe care le-a mărturisit.

Profilerul monstrului din Caracal spune că acesta a avut un plan macabru

Ofițerului care i-a analizat comportamentul lui Gheorghe Dincă a tras niște concluzii cutremurătoare în cazul Caracal. Potrivit acestuia, „Alexandra Măceșanu a salvat viața altor fete, pentru că Dincă ar fi continuat să ucidă”.

Mai mult, din raportul de expertiză psihologică depus la dosar se trage concluzia că Dincă a avut un plan macabru. Scopul lui era să-şi ţină victimele cât mai mult în viaţă cu scopul de a le folosi ca obiecte sexuale, să se bucure de prezenţa lor, chiar dacă se chinuiau.

Drept dovadă, spune ofiţerul care a întocmit raportul, nu a fost înduioşat de faptul că Luiza Melencu a refuzat să mănânce în cele 4 zile cât a ţinut-o sechestrata.

El a ajuns să le omoare pentru că nu a reuşit să gestioneze situaţia, nu s-a descurcat cu ”ţintele” tinere, asupra cărora şi-a mutat interesul în ultimii ani ca să-şi satisfacă fanteziile sexuale, arată raportul.