În septembrie 2018, un jurnalist de la Digi 24 a prezentat, în exclusivitate, întâlnirea ratată dintre premierul Viorica Dăncilă și șeful Comisiei Europene, Jean-Claude Junker, de la Aeroportul Otopeni. Potrivit relatărilor paginademedia, jurnalista ar fi primit un telefon, de la o sursă, în care era informată despre întâlnirea dintre Junker și Dăncilă.  

 “Mergeți la Băneasa! – le spune colegilor. Ești sigură?. Da, acolo mergeți. Am surse! „. Cea care are sursa bună este venită de scurt timp în Digi. De doar 11 zile. Venea de la un alt post de știri. Colegii merg pe mâna ei”, susține sursa cvitată. În momentul în care avionul în care se afla Junker a aterizat, la aeroport a fost prezentă doar echipa acestui post de televiziune. “Viorica Dăncilă ajunge la Băneasa. Degeaba. Echipa Digi, trimisă de reporterul ‘cu surse bune’ o surprinde pe premier. Toate celelalte posturi de știri preiau imaginile Digi. Din punct de vedere jurnalistic, a fost, clar, o exclusivitate: „Viorica Dăncilă nu a ajuns la întâlnirea cu Juncker.” „Gafă de protocol.”, a comentat sursa citată. 
Trei zile mai târziu, jurnalista cu exclusivitatea a fost concediată de conducerea televiziuni. Replica pe care aceasta a primit-o a lasat-o mască. Ea se aștepta să primească o primă, nicidecum să fie data afară. 

Potrivit sursei citate, jurnalista ar fi ieșit cu lacrimi în ochi din biroul șefilor, care nu au avut altă grijă decât cum să facă să nu se afle ceea ce tocmai s-a decis. 

Jurnalista a dorit să-și păstreze anonimatul iar acest moment lucrează pentru o altă televiziune.