Atrasi de mirajul avalansei de clienti care iau cu asalt magazinele in “Vinerea Neagra”, dealerii auto din Romania arunca si ei in joc reduceri consistente la accesorii, obiecte promotionale sau chiar masini.

Masini

Fiat ofera o reducere de 30% pentru toate exemplarele Fiat Linea aflate in stocul curent al importatorului si pluseaza cu un pachet atractiv ce include garantie 5 ani si intretinere gratuita timp de 12 luni. Nici Ford nu se lasa mai prejos. Tot maine, dealerul Proleasing Motors ofera discount-uri de minimum 20% la achizitionarea oricarui model din gama inclus in promotie. Reducerile sunt valabile in showroomurile Proleasing din Ploiesti, Targoviste si Buzau.

Accesorii

Porsche Inter Auto Romania si Forza Rossa, importatorul local Ferrari, prefera sa promoveze gama larga de accesorii originale pe care o pun la dispozitia fanilor. Produsele disponibile pe magazinul online Porsche România vor beneficia de reduceri pe pana la 50%, in intervalul orar 0-24. Pe lista sunt incluse machete auto, accesorii pentru iarna, anvelope si jante sau diverse produse de intretinere auto si elemente de tuning. Iubitorii Calutului Cabrat vor avea ocazia sa cumpere o gama larga de obiecte promotionale, haine sau machete, la jumatate de pret. Campania “Black Friday” are loc in magazinele Forza Rossa din Bucuresti, discountul fiind valabil doar pentru produsele expuse maine, 23 noiembrie.

SURSA: AUTO BILD