Procurorii militari au înregistrat, până în prezent, 128 de plângeri depuse de către protestatari împotriva jandarmilor, care sunt acuzați ar fi intervenit într-un mod abuziv la mitingul din 10 august, au declarat surse judiciare. Jandarmeria a trimis documentația către procuratură.

Surse judicare au declarat, pentru agenția de presă că procurorii militari au înregistrat, până în prezent, 128 de plângeri depuse de către protestatari împotriva jandarmilor, care sunt acuzați ar fi intervenit într-un mod abuziv la mitingul din 10 august.

Jandarmeria a trimis, marți seară, documentația cerută de către procuratură, însă autoritățile medicale încă nu au transmis actele, potrivit sursei citate, scrie Știripesurse.ro.

Parchetul General a anunțat că Secția Militară a instituției a preluat ancheta privind violențele din 10 august din Piața Victoriei, pentru a uni toate denunțurile într-un singur dosar, fiind avute în vedere și plângerile depuse împotriva ministrului de Interne și a prefectului Capitalei.