Sub cârma lui Gheorghe Flutur la CJ, județul nostru a pierdut 6.2 milioane de euro în materie de cifră de afaceri” ne-a declarat Cătălina Vartic, principalul opozant al lui Flutur la președinția Consiliului Județean.

De la declanșarea pandemiei, Județul Suceava a pierdut 6.2 milioane de euro în materie de cifră de afaceri. Prinși sub presiunea crizei economice, antreprenorii fie dau faliment, fie pleacă din județ, lăsând în urmă șomaj și un gol pe care Flutur nu are cum să-l mai astupe. „Pentru că scaunul său se clatină, nu-și permite să preseze guvernul PNL pentru soluții” ne-a explicat Cătălin Vartic.

Aceasta a mai subliniat că, la Suceavas-a perpetuat un blat politic ordinar între putere și opoziție. Domnul Flutur a reușit să cumpere liniștea tuturor partidelor de opoziție. Ca antreprenor, n-ai cui să mai ceri ajutor. Pentru că nimeni nu are puterea de a se opune acestui blat de proporții. Noi, la PER, suntem ultima redută. Suntem atacați și sabotați pentru că facem o opoziție normală și pentru că vrem să sufocăm mafia lemnului. Dar rezistăm și suntem sprijiniți de antreprenorii din județ și de oamenii care vor o schimbare pentru că suntem, la ora asta, singura alternativă.”

Cătălina Vartic a rămas, în acest context, una dintre singurele persoane care mai reprezintă cu onestitate interesele sucevenilor. „Antreprenorii vin tot timpul la noi cu probleme. Sunt speriați și au toate motivele să fie. În loc să fie ascultați și ajutați de Consiliul Județean, sunt ignorați. În Suceava, dacă nu ești un terț al cuiva important, legat de puterea politică actuală, n-ai nicio șansă reală să supraviețuiești economic. Oamenii se bazează pe vocea noastră, a celor necumpărați, care avem curajul de a ridica adevăratele probleme. Ne bazăm pe ei la urne, altă alternativă a schimbării nu există!” a mai spus Cătălina Vartic, candidat la președinția CJ Suceava din partea PER.