Spatiul pentru liceu a fost inclus în planul arhitectural inca de cand s-a proiectat campusul Avenor din Baneasa. In septembrie 2013 s-au dat in folosinta cei 4.300 mp care cuprind o cladire de 900mp pentru clase, o cladire de activitati multifunctionale, o cladire pentru gimnaziu (3.000mp), doua terenuri de sport, biblioteca, laboratoare si spatii de joaca. Întreaga investitie a ajuns la trei milioane de euro, iar antreprenoarea Diana Segărcean estimează că va ajunge la break even în 2020.

Pentru liceu, pana in septembrie 2015 se va mai lucra la amenajarile interioare specifice. Liceenii vor beneficia de clase si laboratoare dedicate, dar si de facilitatile existente (cantina, terenuri si sali de sport, biblioteca).

Admiterea la acest liceu va fi făcută pe baza de portofoliu, care trebuie să cuprindă dovada unor rezultate academice foarte bune din ciclul gimnazial, dovada fluenţei în limba engleză (cel puţin First Certificate in English), alte rezultate care să ateste participarea şi rezultatele în alte activităţi extra-curriculare, voluntariat şi implicare socială.

“Am inclus încă de la început în proiectul architectural spaţiul alocat cursurilor liceale în campusul din cartierul Greenfield. Până în septembrie 2015 vom lucra la finalizarea şi amenajarea zonelor de studiu. De asemenea, vom deschide liceul cu o singură clasă, a IX-a, urmând să evolueze organic, cu clasele următoare în fiecare an” completează Diana Segărceanu.

Costul mediu pentru urmarea cursurilor de liceu va fi între 8.000 – 10.000 Euro/ an, în funcţie de anul de studiu. De asemenea, va exista un sistem de burse pentru elevii care demonstrează că au un portofoliu personal atât cu rezultate academice excepţionale, dar mai ales cu realizări în zona activităţilor extra-curriculare.

Avenor College este de fapt fosta Școală Little London, care a trecut printr-un amplu în urma unui proces de rebranding început în primăvara anului 2013.