Trăim vremuri în care reînvățăm să prioritizăm acțiunile care ne aduc bucurie, care ne fac mai conștienți de clipa pe care o trăim. Ești gata de distracție? Setează alarma telefonului ca să nu uiți să te înscrii în cursa pentru Euro Premiile Salatini!

15 aprilie – 23 iunie 2020: câștigi euro pe oră și pe săptămână

Salatini lansează o nouă promoție națională: „Câștigă Euro premiile Salatini!”. Ai șansa de a câștiga 25 de euro/oră în fiecare zi de promoție plus 1.000 euro/ săptămână în fiecare săptămână de concurs.

Sunt 850 de premii. Tu ai tot atâtea șanse de câștig. Fiecare cod înseamnă o șansă în plus de câștig, așa că Salatini te încurajează să transmiți un număr cât mai mare de coduri promoționale! Pentru a te înscrie în campanie, trebuie să introduci pe pagina www.salatini.ro sau să trimiți prin SMS la numărul 1816 codurile promoționale  de pe ambalajele produselor Salatini.

IMPORTANT: în promoție participă toată gama de produse Salatini: Crackers, Pretzels, Sticks, Saratele și Salatini Snaxy.

Salatini este un brand românesc cu tradiție, fiind prezent pe piață din anul 1998. Salatini se regăsește sub toate formele de snack-uri sărate: crackers, pretzels, sărățele și sticks-uri, fiind lider de piață pe segmentul de sărățele.

Simbolul categoriei de snacks-uri sărate, biscuiții Salatini sunt disponibili în diferite gramaje și sortimente. Pefecți alături de o bere bună sau la ronțăiala în familie.