La polul opus, cu cele mai puţine apartamente cu două camere scoase la vânzare, se plasează zonele Giuleşti cu şase oferte, Văcăreşti cu opt oferte şi Tineretului cu 11 oferte.  În cazul apartamentelor cu trei camere, cele mai puţine anunţuri au fost în Fundeni şi Tineretului care au înregistrat patru şi respectiv şapte oferte.
Pentru apartamentele cu patru camere s-au înregistrat 30 de oferte. În cartierul Titan au apărut doar patru oferte, în Crângaşi doar şapte oferte şi în Drumul Taberei 11 oferte.
În cazul garsonierelor, Berceni cade pe locul 2, fiind devansat de Drumul Taberei, care înregistrează 53 de oferte.

Ieftinire cu 3%
În luna iulie, pentru o garsoniera s-a solicitat un preţ mediu de 36.400 euro, cu 3% mai puţin faţă de luna ianuarie. Aceeaşi situaţie se observă şi în cazul apartamentelor cu două camere unde s-a înregistrat o scădere de 3% faţă de începutul anului, preţul mediu de strigare ajungând la 58.450 euro.
Pentru apartamentele cu trei şi patru camere, preţul mediu solicitat de proprietari în luna iulie este similar cu cel din luna ianuarie, variaţia pe ultimele şase luni fiind aproape zero. Apartamentele cu trei camere au fost cotate la 80.700 euro, iar cele cu patru camere la aproximativ 99.000 euro.

Oferte mai puţine
Numărul de apartamente scoase spre vânzare în luna iulie este mai mic faţă de cel din luna iunie, ajungând la 2.399 de unităţi. Cele mai multe oferte scoase spre vânzare s-au înregistrat pe segmentul apartamentelor cu două camere.
Comparativ cu luna iunie 2011, numărul acestora  a scăzut cu 5%, ajungând la 986 de oferte în iulie 2011. Acestea au fost urmate de apartamentele cu trei camere, unde s-au înregistrat 709 oferte. Au fost scoase spre vânzare 512 garsoniere, cu 2% mai puţin faţă de luna precedentă şi doar 182 de apartamente cu patru camere, cu 30% mai puţin faţă de iunie 2011.