Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, s-a prezentat joi la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru a fi audiată în dosarul Tel Drum. La ieșire, după 4 ore de audieri, ministrul a fost întâmpinat de mai mulți jurnaliști, dar și de câțiva protestatari cu cătuşe şi un banner prin care îi cereau demisia.

Carmen Dan nu a făcut prea multe declaraţii, însă a spus, la ieșirea din sediul DNA, că a fost audiată de procurorii anticorupție în calitate de martor în dosarul Tel Drum, scrie stiripesurse.ro.

Ministrul a fost huiduit, iar protestatarii i-au cerut demisia

”Demisia! Demisia, Carmen Dan! Sluga lui Dragnea! Demisia!”, au transmis protestatarii lui Carmen Dan.

Din primele informaţii se pare că aceasta audiată, în calitate de martor, în legătură cu unele pretinse demersuri făcute pe când ocupa funcţia de prefect al judeţului Teleorman. În perioada următoare vor continua audierile în acest dosar. Pe 13 noiembrie 2017, DNA anunţa că Liviu Dragnea este urmărit penal de procurorii anticorupţie pentru constituire de grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni referitoare la fraudare de fonduri, fapte care ar fi fost săvârşite în dosarul Tel Drum, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.