Carlson Hotels, companie care detine brandurile hoteliere Radisson, Country Inns & Suites By Carlson si Regent, a deschis in ultimele doua luni 17 noi locatii in intreaga lume.

Noile hoteluri includ 7 locatii Radisson deschise sub brandul Radisson in Panama, China, India si Mali, dar si sub numele de Radisson SAS in Elvetia, Iordania si Emiratele Arabe Unite. 10 dintre hotelurile deschise sunt amplasate in SUA si functioneaza sub brandul Country Inn&Suties by Carlson.

De la inceputul anului in curs Carlson Hotels a inaugurat 52 de proprietati care au adus un plus de 6.733 de camere. In acest moment compania detine 995 de hoteluri si 149.174 de camere in 74 de tari de pe toate continentele.

„Noile inaugurari de apropie din ce in ce mai mult de cifra de referinta de 1.000 de hoteuri, cifra care va fi atinsa pana la finele anului in curs” a declarat Jay Witzel, presedintele si CEO-ul Carlson Hotels.

Compania detine pe piata din Romania hotelul de cinci stele Radisson SAS, in Bucuresti. Acesta dispune de 424 de camere si de 12 sali de conferinte, cea mai mare avand 500 de locuri.

Sursa: Hospitality Net