Chiar dacă a depășit vârsta „primei tinereți”, artista Irina Loghin are o sănătate de fier. Nu s-a confruntat aproape niciodată cu probleme de sănătate şi consideră că, datorită regimului vegetarian pe care l-a adoptat, va avea o viaţă mai liniştită şi mai lungă.

Interpreta de muzică populară a susținut faptul că este foarte important să alegem alimentele pe care le consumăm și consideră că tot răul din corp vine de la alimentația incorectă.

„Mi-aș dori ca lumea să aprecieze foarte mult stilul de viață sănătos, nu știu ce pierd. Tot răul din organism vine de la alimentație, ce mănânci. Dovadă că a fost un moment în care niște chiftele mi-au lăsat gura apă, dar totodată mi-a venit un miros de ulei încins și am renunțat”, a povestit artista.

Irina Loghin arată suficient de bine. Interpreta practică o dietă vegetariană, care a devenit pentru ea un mod de viaţă. Cântăreaţa a mai spus că nu a fost nevoită niciodată să recurgă la intervenții estetice.

Cântăreața face sport cu regularitate și se alimentează sănătos!

„În sufletul meu, mă simt ca la 20 de ani. Dieta vegetariană mă întinereşte şi fizic, şi sufleteşte. Nu aş renunta la acest mod de viaţă pentru nimic în lume”, a spus Irina Loghin, potrivit jurnalul.ro.

Cântăreața face sport cu regularitate, se alimentează sănătos, în așa fel se explică modul în care arată atât de bine la 83 de ani. Mai mult decât atât, cântăreața de muzică populară a identificat o metodă revoluționară și sănătoasă în același timp care să o ajute să slăbească: „Fix din oră în oră le luam. Mă miram seara că nu mi-e foame”.

Irina Loghin a dezvăluit recent că a reușit să slăbească într-o săptămână cu ajutorul unei cure de detoxifiere. Însă este vorba de câteva kilograme. Irina Loghin în vârstă de 83 de ani pare că a găsit secretul tinereții, iar dovada în acest sens este tenul său și forma fizică în care este.

Cântăreață de muzică populară a mai povestit că are un ritual specific pentru îngrijirea tenului și folosește un ingredient destul de accesibil pentru toți. Uleiul de măsline este secretul frumuseții sale. Artista își face un demachiant potrivit tenului său din ulei de măsline.