Consumer Reports, una dintre cele mai respectate publicaţii de către americani, deoarece este independentă, nu vinde reclamă şi nu acceptă mostre de produse de la companiile producătoare, a testat noul terminal Apple, iPhone 4S. Spre deosebire de iPhone 4, care nu a fost recomandat spre cumpărare datorită problemelor de semnal, iPhone 4S a primit calificative foarte bune.

"iPhone 4S s-a descurcat excelent în testele noastre şi deşi seamănă cu iPhone 4 nu are nicio problemă atunci când vine vorba de recepţia semnalului", scriu specialiştii de la Consumer Reports.

Consumer Reports este o publicaţie respectată, iar concluziile testelor sale sunt apreciate de americani, astfel încât nerecomandarea terminalului iPhone 4, anul trecut, a stârnit mare vâlvă. Apple a încercat să remedieze problema oferind gratuit carcase speciale. Cu toate acestea, Consumer Reports a refuzat să recomande telefonul.

În testele realizate pe noul terminal, iPhone 4S, cei de la Consumer Reports nu au descoperit nicio problemă oferindu-i 75 de puncte, cu două mai multe decât iPhone 4.

În topul telefoanelor mobile recomandate de Consumer Reports iPhone 4S se află pe locul 4, în urma a trei dispozitive care rulează Android, sistemul de operare de la Google. Cele mai bune telefoane mobile din lume în viziunea Consumer Reports sunt Samsung Galaxy SII (80 Puncte), Samsung Infuse 4G (80 puncte) şi LG Thrill 4G (77 puncte).

<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/mcr2uWkJkzI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Sursa: Cnet.com