De ce să alegi carduri cadou pentru angajații tăi de Paște

Oferirea Cardului Cadou Pluxee angajaților în perioada Paștelui poate fi o strategie excelentă pentru a atrage și reține talentele în orice companie. Acest gest demonstrează aprecierea și oferă recompense financiare, care sunt apreciate de angajați. 

„Cardurile cadou scutesc companiile de contribuții sociale și de la angajator, reducând sarcina fiscală și facilitând o mai bună gestionare a bugetelor. Sumele încărcate sunt scutite de impozitul pe venit și nu intră în baza de calcul a contribuțiilor sociale, în limita a 300 lei/ angajat și/sau copil minor. Credem că în special în perioada Sărbătorilor Pascale, acest beneficiu este un instrument bun atât pentru companii cât și pentru angajați” spune Florina Tâlvan, Product Manager, Pluxee România.

Angajații percep aceste beneficii pe carduri ca un câștig suplimentar, ceea ce poate crește performanța în muncă. Un angajat motivat este mai predispus să contribuie la succesul companiei, ceea ce poate duce la rezultate mai bune pe termen lung pentru organizație.

Avantaje pentru angajați

Pe lângă avantajele fiscale, Cardul Cadou Pluxee oferă libertatea de a alege cadourile dorite dintr-o rețea diversificată de magazine fizice și online dar asigură și economii pe întreg anul prin ofertele speciale. Verifică ofertele disponibile în Flanco, Smyk all for kids, Intersport, Hervis, Meli Melo, CCC, Cărtureşti, Libris.ro, Altex/ Media Galaxy, Sephora, Farmec, Yves Rocher.

Tehnologia de plată contactless și fără taxe de tranzacție fac din Cardul Cadou Pluxee un beneficiu pentru salariați eficient din punct de vedere cost. Prin intermediul aplicației Pluxee, utilizatorii pot gestiona beneficiile primite, pot efectua plăți direct cu telefonul și pot descoperi partenerii afiliați, facilitând astfel accesul la o gamă diversificată de produse și servicii.

Tipuri de produse și servicii accesibile cu cardurile Pluxee Cadou

Cardurile cadou oferite de Pluxee permit accesul la o gamă variată de produse și servicii, adaptându-se nevoilor diverse ale angajaților. 

  • Îmbrăcăminte și încălțăminte: Branduri renumite precum Smik all for kids sunt accesibile prin Pluxee, oferind angajaților posibilitatea de a alege cadoul perfect pentru cei mici.
  • Electronice și electrocasnice: De la gadgeturi moderne la aparate pentru casă, magazine cum ar fi Altex și Media Galaxy sunt incluse în rețeaua Pluxee, facilitând achiziții tehnologice.
  • Cosmetice și parfumerie: Angajații pot folosi cardurile cadou pentru a investi în cele mai recente produse din industrie, precum cele disponibile la Sephora sau Yves Rocher. Această opțiune le permite să-și îmbunătățească experiența personală de îngrijire și să se bucure de inovațiile din domeniu.

În concluzie, Cardurile Cadou de Paște nu sunt doar un gest de apreciere, ci și o investiție strategică în echipă. Oferind beneficii tangibile și fiscale, acestea consolidează loialitatea și motivația angajaților, contribuind la crearea unei culturi organizaționale pozitive și prospere. Alegerea cardurilor cadou, cum ar fi cele de la Pluxee, demonstrează aprecierea și încurajează performanța, conducând la un mediu de lucru fericit și productiv pentru toți.