Capri Beauty Farm (Ferma de Frumusete Capri) este cel mai bun SPA din Europa, oferind programe si tratamente personalizata in functie de nevoile clientului si avand utilitati inedite. Acesta este gazduit de un hotelul de cinci stele, Capri Palace Hotel & Spa, aflat in Anacapri, cea mai exclusiva parte a insulei Capri. Hotelul este construit pe plaja Mediteranei oferind un peisaj fabulos.

Capri Beauty Farm se afla sub conducerea profesorului Francesco Canonaco, doctor si specialist in stiinta alimentatiei, imunologie si medicina estetica, dar si a unui grup de specialisti in domeniu.

In ianuarie 2006 Capri Beauty Farm a fost numita “Cea mai buna destinatie SPA” in ce-a de-a doua editie a “Expozitiei Europene de SPA” ce a avut loc la Monte Carlo. In acest an resortul a primit distinctia de “Cea mai buna locatie medicala SPA” de catre cititorii din Marea Britanie a Condé Nast Traveller’s. Capri Beauty Farm se afla, de asemnea, pe primul loc in topul Forbes al celor mai bune 10 SPA-uri din Europa

Capri Beauty Farm include printre serviciile sale: fizioterapie, talasoterapie,tratamente antalgice si inhalari, tratamente faciale, tratamente personalizate (tonifiere, anti-celulita).

Sursa: Luxist, Capri Beauty Farm