Pe 11 și 12 octombrie, Capital a trecut de 350.000 de cititori unici, conform cifrelor furnizate de SATI și Google Analytics devansând site-uri generaliste de top ca stiripesurse.ro, antena1.ro, antena3.ro, hotnews.ro, mediafax.ro, realitatea.net și multe altele.

De altfel, și în weekend a înregistrat un număr mai mare de cititori decât majoritatea concurenților din piața știrilor generaliste.

Capital s-a menținut și luna trecută, dar și în această perioadă constant în top 12 site-uri din România, ca număr de afișări, top condus de olx.ro, care însă nu este un portal de știri.

își continuă ascensiunea în online și ajunge pe locul 12 în topul  celor mai accesate site-uri din România, top condus de olx.ro. Ca și în luna august, rămâne cea mai citită publicație economică, devansând cu mult fostul lider, Ziarul Financiar, mai exact cu peste 800.000 unici.

Site-ul Capital este publicația online a Revistei Capital. Pe 16 octombrie, va fi lansată noua variantă a revistei, care va fi în format glossy și va avea 100 de pagini. Va cuprinde povești extrem de interesante din mediul de business, dar și multe informații și recomandări utile din zona Hi-Tech, Travel sau Inovație. Nu va lipsi nici categoria  Oskar Capital, unde vom premia un om care a schimbat ceva în bine în România, dar și cele mai performante firme din industrie.

Din 17 octombrie o veți găsi la toate chioșcurile din România!