Conform cifrelor furnizate de SATI, dar și de Google Analytics, numărul de vizitatori unici care au accesat www.capital.ro în luna septembrie este de 2.788.693, cu 13,71% mai mult decât în luna precedentă.

Remarcabilă este și diferența înregistrată la nivel de afișări, unde CAPITAL.RO a reușit să ajungă la 32,5 milioane afișări, devansând alte portaluri importante ca ziare.com, libertatea.ro, prosport.ro, antena3.ro, hotnews.ro sau realitatea.net.

Toate site-urile economice de top au fost în scădere în luna septembrie, excepție făcând doar site-ul Capital, care își consolideaza poziția de lider detașat.

Site-ul Capital este publicația online a Revistei Capital. Pe 17 octombrie, va fi lansată noua variantă a revistei, care va fi glossy și va avea 100 de pagini. Va cuprinde povești extrem de interesante din mediul de business, dar și multe informații și recomandări utile din zona Hi-Tech, Travel sau Inovație. Nu va lipsi nici categoria  Oskar Capital, unde vom premia un om care a schimbat ceva în bine în România, dar și cele mai performante firme din industrie.