Comunicarea a devenit o profesie de care tinerii din ziua de astăzi încearcă se se apropie cât mai mult. Una dintre explicații poate fi că o mare parte din promovarea unei companii a trecut în mediul online, iar cum generația tânără a crescut conectată cu platformele de social media, acum încearcă să își caute un job care să fie aproape de acest domeniu. Pentru orice persoană interesată în a-și clădi o carieră în comunicare, am pregătit o categorie cu peste 10 femei care se ocupă de firme gigant și care au în mâna lor campaniile și strategiile lor.

Sunt experte în a transmite o informație și în a te face captivat. În interviurile pe care le-a realizat Capital, veți găsi secretele din spatele unei cariere de succes cât și poveștile româncelor care comunică pentru cele mai mari companii din România. Fie că este vorba despre comunicarea în diferite industrii tehnice, trusturi de comunicare sau companii care se ocupă cu strategiile de PR și marketing a zeci de firme mari din țară, activitatea este asemănătoare, dar în același timp foarte diferită de la caz la caz.

În „Top 100 femei de succes” veți găsi exclusivități despre 11 femei care sunt director în comunicare, marketing, PR, corporate communication sau responsabilitate corporativă. Veți afla care este viziunea lor despre succes, cum îți poți clădi o carieră și cum poți ajunge să-ți îndeplinești visele profesionale. Sunt femei care au lucrat împreună la zeci de companii esențiale pentru piața din România, care au creat campanii în valoare de milioane de euro, au dezvoltat strategii ce au dus la vânzări record și multe alte performanțe.

Pe lângă aspectele profesionale, veți afla cum arată o zi din viața lor, cum își gestionează timpul și cum își împacă viața privată cu munca pe care o iubesc.

Capital Top 100 femei de succes, disponibil ACUM la punctele de difuzare a presei și online pe https://agoramag.ro/Capital-Top-100-femei-de-succes-2020