Capital Top 100 Angajatori reprezintă, așa cum se deduce și din titlu, topul celor mai buni 100 angajatori din România din următoarele domenii cheie: Retail, Energie, Transporturi şi Logistică, Industrie Grea, Construcţii şi Imobiliare, Producţie, Bănci şi Asigurări, Industria Farmaceutică, Agricultură şi Industrie Alimentară sau IT şi Telecomunicaţii. Principalul criteriu pentru determinarea topului a fost eficiența și activitatea departamentului de resurse umane, mai ales că în ultimii ani au apărut foarte multe schimbări din punct de vedere al standardelor solicitate de angajați. Astfel, doar cele mai bune companii reușesc să își motiveze și să răspundă cerințelor angajaților lor pentru a atinge împreună obiectivele de creștere.

Află și tu care sunt cei mai buni angajatori citind revista Capital Top 100 Angajatori, la punctele de difuzare a presei sau online pe www.agoramag.ro.

În plus, în revista Capital poti să afli mai multe despre jobul viitorului. Descoperă ce trebuie să faci și cum poți caștiga bani devenind creator de conținut. Faptul că youtuberii au început să facă bani serioși din activitatea în online nu mai este un lucru străin. Toată lumea vorbește despre faptul că dacă vrei să ai un astfel de job numai pentru banii pe care i-ai putea câștiga, ai plecat din start cu o problemă. Însă, dacă vrei să-ți faci un canal de Youtube sau un simplu blog, este important să știi, odată ce ai devenit mai popular, și cum poți câștiga câțiva bănuți. Mai multe despre acest job descoperi în revista Capital Top 100 Angajatori, acum, la punctele de difuzare a presei sau online pe www.agoramag.ro.

Pe lângă situațiile dificile pe care le-a creat, pandemia de Covid 19 a adus și oportunități sau schimbări de perspectivă. Una dintre acestea este relansarea turismului cu rulota sau autorulota. Pandemia, spaima și restricțiile impuse i-au făcut pe iubitorii de natură să caute variante de a ieși de sub rigorile sanitare iar rulotele și autorulotele s-au dovedit a fi numai bune în acest scop. Vânzările de astfel de vehicule destinate petrecerii timpului liber au explodat în timpul pandemiei. În UE, călătorii au adoptat autorulotele amenajate, care în 2020 au înregistrat un record istoric de vânzări: 234.000 de exemplare vândute (creştere de 12% în ritm anual), a anunțat Federaţia europeană de caravanning. 

Despre toate acestea, dar și multe alte subiecte de interes economico-financiar, afli din revista Capital Top 100 Angajatori, acum, la punctele de difuzare a presei și online pe www.agoramag.ro!

Dacă vrei să primești revista acasă sau la birou, poți opta pentru un abonament pe 3, 6 sau 12 luni, accesând https://agoramag.ro/abonamente/abonamente-capital!