O carieră în vânzări poate fi calea spre o viaţă îmbelşugată sau drumul spinos spre o viaţă de frustrări. Depinde de tine. Rezultatul nu are nimic de-a face cu norocul, dar ţine în întregime de felul în care gândeşti şi te comporţi ca agent de vânzări.

În nicio altă profesie succesul nu este atât de strâns legat de performanţă. Unii oameni presupun că a vinde e un talent înnăscut — îl ai sau nu. Greşit! Pentru că vânzarea, indiferent cât talent aţi avea, nu este doar o artă de care trebuie să dispuneţi, este şi o disciplină care trebuie însuşită.

Cartea de faţă vă oferă tehnicile, abilităţile şi cunoştinţele de care aveţi nevoie pentru a va afirma. Informaţiile incluse aici reprezintă fundamentul în domeniul vânzărilor. Ele au fost extrase de autor din experienţa multor oameni de succes, fiind testate şi confirmate de el însuşi.

Autorul, Nido Qubein, este preşedinte al unei corporaţii internationale de consultanţă în management, care are clienţi de-a lungul şi de-a latul Statelor Unite, precum şi în multe alte ţări. Este expert în conceptualizarea, crearea şi furnizarea de sisteme comportamentale complet integrate — pentru angajaţi şi pentru liderii acestora. A fost inclus în muzeul Hall of Fame pentru Marketing şi Vânzări Internaţionale şi a fost declarat Cetaţeanul Anului în High Point, Carolina de Nord (unde locuieşte).

 „Profesionist în vânzări” reprezintă o sursă extraordinară de informaţii pentru cei care lucrează în domeniu, dar şi o lectură placută şi utilă pentru publicul larg. 

 Cartea va fi distribuită cu revista Capital începând de luni, 2 august, la toate centrele de difuzare a presei.