Cu o dimensiune de 3.750 m², standul Canon, ce va include şi brandul Océ ca parte a grupului Canon, va fi cel de al patrulea stand ca mărime din întregul târg.

Prin intermediul gamei complete de tehnologii Canon şi Océ, de la captarea imaginii şi până la afişare, pe ecran, cumpărătorii vor avea acces la cel mai larg portofoliu de produse şi soluţii de imprimare profesionale disponibile pe piaţă.

Indiferent dacă cerinţa este pentru tipar monocrom sau color, cu jet de cerneală sau toner, de mare viteză sau cu o calitate excelentă a imprimării, A4 sau de format mare, dispozitiv de sine stătător sau mai multe motoare gestionate de un flux de lucru pentru producţie, Canon are soluţia.

"Nivelul de expertiză şi tehnologie oferit de Canon si Océ în momentul de faţă este foarte ridicat, de aceea le recomand vizitatorilor Drupa ce caută inspiraţie, să vină la stand-ul Canon pentru a vedea căprintul înseamnă mult mai mult decât operaţia de imprimare. Pe lângă posibilitatea de a observa în acţiune cele mai noi tehnologii Canon si Océ, vizitatorii standului Canon vor avea acces la sfaturile valoroase ale unor consultanţi de afaceri independenţi. Dacă adaugi la toate acestea cele peste o sută de poveşti de succes şi aplicaţii de imprimare ce vor fi expuse, atunci standul Canon ar trebui să fie pe itinerariul fiecarui vizitator ce cautănoi oportunităţi de dezvoltare a afacerii," a declarat David Preskett, directorul al departamentului de print profesional Canon Europa.