Alimentat prin cablu USB, imageFORMULA P-215 poate procesa până la 15 pagini pe minut şi este capabil să scaneze la o singură trecere ambele feţe ale unui document. Scanerul include un sertar automat de alimentare a documentelor cu o capacitate de până la 20 de coli, economisind timp preţios atunci când se scanează documente cu mai multe pagini.

Datorită softului CaptureOnTouch Lite integrat, utilizatorii pot folosi modelul P-215 aproape imediat fără a fi necesară instalarea unui soft sau driver adiţional. P-215 include drivere ISIS / TWAIN pentru utilizatorii de Windows şi un driver TWAIN pentru utilizatorii de Mac, oferind astfel conectivitate la standardele din industrie şi utilizare cu o varietate de aplicaţii pentru imagine.

P-215 integreză un sertar special pentru scanarea cărţilor de identitate sau a cardurilor în relief, fiind ideal pentru afaceri din domeniul asigurărilor şi a serviciilor financiare, unde dovada actului de identitate este necesară pentru înregistrate de noi conturi sau la închiderea unei tranzacţii.

Calitatea la scanare este asigurată de o rezoluţie optică ridicată(maxim 600 dpi) şi caracteristici avansate de procesare a imaginii, cum ar fi detectarea automată a dimensiunii paginii, post procesarea, orientarea automată a textului si detectarea culorii. Noul scaner portabil vine dotat cu o varietate de aplicaţii software puternice, precum CaptureOnTouch, ce oferă o procesare de imagine îmbunătăţită şi scanare la mai multe formate de fişiere precum PDF, PDF / A, TIFF, JPEG şi PowerPoint. PageManager (Mac) şi PaperPort (PC), împreună cu softul BizCard ajută la gestionarea eficientă a documentelor digitale, făcând din P-215 o soluţie de scanare puternică, portabilă şi eficientă. ImageFORMULA P-215 va fi disponibil în Europa de luna aceasta.