Scanerul de documente imageFORMULA DR-M160 permite utilizatorilor să fie mai productivi, asigurând viteze impresionante de scanare duplex de până la 120 de imagini pe minut la rezoluţie 300 dpi. Aceste specificaţii îl fac ideal pentru mediile de lucru cu volume mari de documente care necesită soluţii pentru extragerea rapidă şi precisă a datelor şi prelucrarea documentelor.

Unic pentru un dispozitiv de dimensiunea sa, imageFORMULA DR-M160 este construit cu un design robust, care include role de alimentare heavy-duty şi un sistem solid de transport al hârtiei. Aceste caracteristici îl fac extrem de fiabil şi capabil să îşi asume cu uşurinţă sarcinile de lucru multiple şi solicitante din momentele de maximă încărcare.

Cu un alimentator de capacitate mare, 60 de coli, capabil să separe diferitele tipuri de hârtie, documentele mixte de diferite dimensiuni pot fi procesate rapid şi cu acurateţe. ImageFORMULA DR-M160 este extrem de versatil, în multe aplicaţii de business. Acesta este capabil să scaneze o mare varietate de documente – inclusiv foi groase şi subţiri, carton embosat, precum şi documente cu lungime de până la 3m.

ImageFORMULA DR-M160 este disponibil în Europa începând cu luna septembrie 2011.