Când și unde va fi înmormântată Rona Hartner?

„Când și unde va fi înmormântată Rona Hartner?” este întrebarea care stă pe buzele oamenilor care au iubit-o. Cei care vor să îi fie alături pe ultimul drum, vor fi nevoiți să aștepte până pe data de 1 Decembrie 2023. Regretata artistă va fi înmormântată abia de Ziua Națională a României.

De miercuri, 29 noiembrie 2023, până vineri (ora 12:00), 1 Decembrie 2023, corpul ei va fi la capela din Cimitirul Bellu Catolic din București (Șoseaua Olteniței 7). La ora 12:00, va fi condusă pe ultimul drum.

„Sunt Rinda. Cu lacrimi in ochi va scriu sa va dau detalii pentru inhumarea surorii mele. Rona va pleca luni din Toulon catre țara ei iubita, va fi la capela din cimitirul belu catolic din Bucuresti de miercuri pana vineri la 12, cand o sa o conducem pe ultimul drum sa se odihneasca alaturi de stramosii noștri”, a scris sora ei pe rețelele sociale.

Care a fost ultima dorință a Ronei Hartner?

Care a fost ultima dorință a Ronei Hartner? Dorința ei s-a îndreptat către industria muzicală. Ea a aspirat să-și încheie viața folosindu-și darul primit de la Dumnezeu: talentul muzical.

Ultimul ei deziderat a fost să trăiască suficient de mult încât să-și poată finaliza ultimul album, denumit „Eternity”. În data de 21 septembrie 2023, Rona Hartner a făcut publică coperta albumului său.

„Vreau sa nu plec de aici până nu termin discul meu Eternity. Chiar vreau să fac acest album. Am să îl fac chiar dacă nu știu dacă mă voi mai ține pe picioare”, le-a zis ea admiratorilor ei într-o transmisiune live pe contul ei de Facebook.

Eternity
SURSA FOTO: Facebook, Rona Hartner

Care a fost cel mai mare regret al Ronei Hartner?

Cu doar două luni înainte de a-și pierde viața, Rona Hartner a vorbit despre cele mai mari dezamăgiri din viața ei. Punctul central al regretelor sale se axează pe foștii soți. Se pare că aceștia au fost lipsiți de orice sprijin atunci când au aflat că a fost diagnosticată din nou cu cancer.

În trecut, Rona Hartner a fost căsătorită cu Rocco Sedano (Argentina), cu care are o fiică (Rita). Apoi, a fost căsătorită cu Herve Camilleri (Franța). Cei doi nu i-au acordat nici măcar sprijin moral atunci când a fost internată în spital. S-a simțit profund dezamăgită. Totuși, a găsit alinare în familia ei.

„Nu, nu m-a ajutat niciunul dintre ei, cu nimic. Mama a venit, din Canada, au venit pe fugă și sora și fratele meu și m-au ajutat cu de toate, cu tot ce au putut. N-a fost însă și cazul foștilor soți, trebuie să înțeleg că unele uși se închid pe viață”, a declarat ea, în septembrie 2023, pentru Playtech Știri.