Jobul constă în coordonarea echipei de infirmieri astfel încât aceștia să ofere asistență medicală de calitate, comunicarea cu vizitatorii care vizitează centrul de îngrijire, administrarea medicamentelor pacienților, acordarea de asistență medicală la cele mai înalte standarde etc.

Salariul pentru acest job pornește de la 2.500 de lire pe lună (aproximativ 3.200 de euro) și poate ajunge până la 3.500 de lire lunar (circa 4.430 de euro).

Pe lângă salariu, angajatorul oferă o serie de alte beneficii: biletul de avion către Marea Britanie, întâmpinare la aeroport, una-două săptămâni de cazare cu mic dejun inclus, un bonus de 400 de lire pentru acoperirea costului chiriei în prima lună, plata garanției pentru închirierea locuinței, un program de training acreditat de NMC, suport în găsirea unei locuințe, în deschiderea unui cont bancar, în obținerea NINO. Totodată, asistenții medicali pot accesa un avans din salariu de până la 1.000 de lire.

Pot aplica la acest job persoanele care au diploma de asistent medical generalist, chiar dacă nu au experiență de lucru. Totuși, persoanele cu experiență sau care au făcut voluntariat în geriatrie, îngrijire paliativă, psihiatrie și neurologie vor avea un avantaj în salarizare. Este nevoie de cunoașterea limbii engleze la un nivel mediu, de atitudine pozitivă, empatie și promptitudine, de dorință de învățare continuă, de capacitate de a lucra în echipă și de adaptare la situații presante.

Află AICI mai multe detalii legate de joburile de asistenți medicali în Anglia și depune-ți CV-ul dacă jobul ți se potrivește.