Judecătoarea Camelia Bogdan a cerut să fie revizuită excluderea ei din magistratură. Instanța a respins această solicitarea și a dat pentru FACIAS drept la despăgubri de 3500 de euro, susțin jurnaliștii de la Antena 3. În acest dosar, FACIAS a fost intervenient chemat de Camelia Bogdan în judecată. Motivul: judecătoarea a participat la un seminar cu ministerul Agriculturii.

Problema ar fi pornit de la faptul că aceasta a fost prezentă la uhn seminar în timp ce judeca procesul Telepatia. La momentul respectiv, i s-a reproșat că a participat la un eveniment, la Poiana Brașov, finanțat de UE dar  organizat de Ministerul Agriculturii. Camelia Bogdan ar fi primit, în schimb, zece mii de lei.

Ministerul Agriculturii era parte vătămată în proces. În consecință, Camelia Bogdan ar fi trebuit să se retragă pentru că era în conflict de interese.Dezvăluirile au fost făcute atunci de Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice.

În februarie, a apărut informația că judecătoarea a fost exclusă din magistratură, printr-o decizie a Secţiei pentru judecători din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii. La acel moment, a fost luată în discuție speța în care a fost acuzată de Mugur Ciuvică de incompatibilitate.

„Admite acţiunea disciplinară exercitată de Inspecţia Judiciară împotriva doamnei Camelia Bogdan – judecător în cadrul Curţii de Apel Bucureşti. În baza articolului 100 litera e) din Legea 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, aplică doamnei Camelia Bogdan (…) sancţiunea disciplinară constând în excluderea din magistratură pentru săvârşirea abaterii disciplinare prevăzute de articolul 99 litera b) din acelaşi act normativ”, s-a spus în decizia Secţiei pentru judecători.